Schitterende boskavels Warandepark Tilburg

2 kavels verkocht, nog slechts 1 schitterend gelegen boskavel te koop!

Met het Wandelbos en de Oude Warande in de nabije omgeving liggen op een beschutte locatie aan het Simon Vestdijkhof 5 prachtige boskavels. Dit woonerf wordt omzoomd door volwassen loofbomen en biedt door deze groene setting volop privacy en woongenot.

Hoewel het u geheel vrij staat naar eigen inzicht –uiteraard de bouwcriteria voor deze locatie respecterend- uw villa te ontwerpen en door een zelf gekozen aannemer te laten realiseren, heeft de projectontwikkelaar Bouwbedrijf André Doevendans B.V. met Bedaux de Brouwer architecten prachtige villa’s ontworpen die op deze boskavels gerealiseerd kunnen worden. Dit woonhuisontwerp kent twee verschillende varianten van circa 1.000 m3 en 1.300 m3 met een dubbele vrijstaande garage. Impressies van deze ontwerpen zijn als foto’s toegevoegd aan deze objectaanmelding. U kunt uiteraard ook kiezen voor een andere invulling van uw woonwensen.

De kavels variëren in oppervlakte van 2.701 m2 tot 3.559 m2.

Koopsommen kavels vanaf € 450.000,- v.o.n.
Koopsomindicatie kavel inclusief woning van Bedaux de Brouwer architecten vanaf € 1.000.000,- v.o.n.

www.warandeparktilburg.nl                       www.bedauxdebrouwer.nl

Wilt u graag meer weten over uw ontwerp- en bouwmogelijkheden op deze bijzonder bosrijke locatie in Tilburg? Neem voor meer informatie of het maken van een afspraak voor een vrijblijvend gesprek contact op met ons kantoor via telefoonnummer 013-5360353 of per e-mail .

Recent Projects